Ao no Exorcist

View previous topic View next topic Go down

Lelouch Tea Ao no Exorcist

Post by Kury on Sun May 01, 2011 7:51 pm



DL: [You must be registered and logged in to see this link.]
Genres : Action, Supernatural
Year Published : 2011
Release Date : 2011-04-00

synopsis:
This world consists of two dimensions joined as one, like a mirror. The
first is the world in which the humans live, Assiah. The other is the
world of demons, Gehenna. Ordinarily, travel between the two, and indeed
any kind of contact between the two, is impossible.

However the demons can pass over into this world by possessing anything that exist within it.
Satan is the god of demons; but there's one thing that he doesn't have,
and that's a substance in the human world that is powerful enough to
contain him!!

For that purpose he created Rin, his son from a human woman, but will
his son agree to his plans? Or will he become something else...? An
exorcist?

Komentar: saya nonton karena lagu endingnya dinyanyiin 2PM lol, tapi bener kok ceritanya g akan mengecewakan, salah satu anime terbaik season ini menurut saya *sok tau*

Kury
Artist
Artist

Demon-kun

Male Race : Geass User

Posts : 3299
Gold : 4212
Reputation : 31
Join date : 2010-05-23
Age : 6
Location : Midgard.

View user profile http://13thsieg.deviantart.com

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kazuki on Sun May 01, 2011 8:17 pm

kury-nee juga ngambil anime ini di anime spring 2011 juga ya? Ara?

saya lagi ngikutin anime ini, dan besok sudah ada eps ke 3-nya, buat theme songnya sama sama enak untuk opening maupun endingnya, walau lebih enak opnya karena dinyanyikan oleh UverWorld

Kazuki
Sensei
Sensei

nobody

Male Race : Genius Freak

Posts : 2425
Gold : 6675
Reputation : 3
Join date : 2010-04-20
Age : 21

View user profile

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kury on Sun May 01, 2011 8:51 pm

iya.... saya baca manganya dulu...

apa animenya bakalan sama kaya manganya ya...~ *keseringan nonton anime yg diangkat dari manga jadinya suka membanding"kan...*

asik~ besok udah ada eps 3

Kury
Artist
Artist

Demon-kun

Male Race : Geass User

Posts : 3299
Gold : 4212
Reputation : 31
Join date : 2010-05-23
Age : 6
Location : Midgard.

View user profile http://13thsieg.deviantart.com

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kazuki on Sun May 01, 2011 9:10 pm

Kury wrote:iya.... saya baca manganya dulu...

apa animenya bakalan sama kaya manganya ya...~ *keseringan nonton anime yg diangkat dari manga jadinya suka membanding"kan...*

asik~ besok udah ada eps 3

hmm...
anda membaca manganya dulu ya?? cara yang sangat berbeda dengan yang saya pakai
kalau saya akan terus menontonnya tanpa membaca manganya, karena kalo udah baca/tau ceritanya rasa kejutannya jadi berkurang

Kazuki
Sensei
Sensei

nobody

Male Race : Genius Freak

Posts : 2425
Gold : 6675
Reputation : 3
Join date : 2010-04-20
Age : 21

View user profile

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kury on Mon May 02, 2011 7:35 pm

abis saya pencinta manga sih, mana saya tau manga mana yg mau jadi anime... anime sendiri bagi saya cuma alternatif ending hha ... tapi buat ao no exorcist sendiri saya baru baca sampai ch 9 kl g salah lalu saya lupa lanjutin ya sudah nonton dari animenya aja...~

Kury
Artist
Artist

Demon-kun

Male Race : Geass User

Posts : 3299
Gold : 4212
Reputation : 31
Join date : 2010-05-23
Age : 6
Location : Midgard.

View user profile http://13thsieg.deviantart.com

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kazuki on Tue May 03, 2011 2:01 pm

yah... sebenarnya pada awalnya itu semua terserah orangnya sendiri mau baca dulu atau nonton dulu

btw eps 3nya lumayan juga

dan sedikit info anime ini tayang hari minggu, torrent dari gg hari minggu sore, kalo download link lokal biasanya hari senin

Kazuki
Sensei
Sensei

nobody

Male Race : Genius Freak

Posts : 2425
Gold : 6675
Reputation : 3
Join date : 2010-04-20
Age : 21

View user profile

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Kury on Fri May 06, 2011 1:12 pm

di eps 3 Yukio-nya keren abis

emang saudara kermbar dua"nya ganteng

tapi lucu ya rin yang anak satan jadi exorcist...

Kury
Artist
Artist

Demon-kun

Male Race : Geass User

Posts : 3299
Gold : 4212
Reputation : 31
Join date : 2010-05-23
Age : 6
Location : Midgard.

View user profile http://13thsieg.deviantart.com

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Seirin on Thu Dec 20, 2012 7:58 pm

kayanya keren.. Ara?

aku coba tonton deh ,,

Seirin
Newbie
Newbie

I Love u

Race : Demon Butler
No Medal
Posts : 85
Gold : 3076
Reputation : 0
Join date : 2012-12-18
Age : 18
Location : City of Dreams

View user profile http://ryuukashinohara.blogspot.com/

Back to top Go down

Lelouch Tea Re: Ao no Exorcist

Post by Sponsored content Today at 12:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum