Tempad download game pc helpp

View previous topic View next topic Go down

Tempad download game pc helpp

Post by willias on Mon Jan 03, 2011 4:41 pm

Aku pingin download game pc kaya yg dimainin di kami nomi zo shiru sekai by katsuragi keima
tp aku g tau game itu namanya apa??
pingin nyoba2 maen itu yang naklukin cewek2 latian Laughing
bantu ya thx

willias
Newbie
Newbie

Gojujin-sama........

Male Race : Demon Butler
No Medal
Posts : 160
Gold : 4732
Reputation : 0
Join date : 2010-10-25
Age : 22
Location : Indonesia

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempad download game pc helpp

Post by Kuro vi Lolitannia on Thu Jan 06, 2011 7:45 am

Itu namanya Visual Novel...

Bisa didapetin di sub-forum kita kok di http://www.opori.forumotion.net/f39-pc

Kebanyakan yang begituan hentai sih biasanya...




「My Favorite Note is A Flat Minor」

Kuro vi Lolitannia
Ϫ The Emperors Ϫ
Ϫ The Emperors Ϫ

The Lolicon Fuhrer

Male Race : Geass User

Posts : 3235
Gold : 5592
Reputation : 39
Join date : 2010-04-14
Age : 26
Location : Lolitannia

View user profile http://holylolikingdom.net/

Back to top Go down

Re: Tempad download game pc helpp

Post by willias on Fri Jan 07, 2011 5:12 pm

anu kuro san aku kan dah nyoba ne aku download game judulnya Aki no Urara no ~Akaneiro Shoutengai~
nah itu wkt aku bukak hrs enter password gimana tuh aku kan g tau paswordnya apaan

willias
Newbie
Newbie

Gojujin-sama........

Male Race : Demon Butler
No Medal
Posts : 160
Gold : 4732
Reputation : 0
Join date : 2010-10-25
Age : 22
Location : Indonesia

View user profile

Back to top Go down

Re: Tempad download game pc helpp

Post by Kuro vi Lolitannia on Sun Jan 23, 2011 9:49 pm

willias wrote:anu kuro san aku kan dah nyoba ne aku download game judulnya Aki no Urara no ~Akaneiro Shoutengai~
nah itu wkt aku bukak hrs enter password gimana tuh aku kan g tau paswordnya apaan

"Saya juga gak mungkin tahu~ Itu tergantung uploadernya~" kata Kuro lagi.




「My Favorite Note is A Flat Minor」

Kuro vi Lolitannia
Ϫ The Emperors Ϫ
Ϫ The Emperors Ϫ

The Lolicon Fuhrer

Male Race : Geass User

Posts : 3235
Gold : 5592
Reputation : 39
Join date : 2010-04-14
Age : 26
Location : Lolitannia

View user profile http://holylolikingdom.net/

Back to top Go down

Re: Tempad download game pc helpp

Post by Sponsored content Today at 7:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum