Tokyo approves Youth Ordinal Bill

View previous topic View next topic Go down

Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by Kuro vi Lolitannia on Sat Dec 18, 2010 9:30 pm

prevents the sale and renting of “harmful publications” — materials that are “sexually stimulating, encourages cruelty, and/or may compel suicide or criminal behavior” to people under the age of 18. Bill 156 would require the industry to also regulate “manga, anime, and other images (except for real-life photography)” that “unjustifiably glorify or exaggerate” certain sexual or pseudo sexual acts. Another section of the revised bill would allow the government to directly regulate the above images if the depicted acts are also “considered to be excessively disrupting of social order” such as rape.

Dengan ini, anak-anak dibawah 18 tahun tidak akan bebas lagi baca manga atau nonton anime...

Nanti seperti "Kalian yang dibawah 18 tahun dilarang nonton One Piece karena karakter ceweknya pakai bikini" atau "Gak boleh baca Naruto karena belahan dada Tsunade"

WHUT?!




「My Favorite Note is A Flat Minor」

Kuro vi Lolitannia
Ϫ The Emperors Ϫ
Ϫ The Emperors Ϫ

The Lolicon Fuhrer

Male Race : Geass User

Posts : 3235
Gold : 5596
Reputation : 39
Join date : 2010-04-14
Age : 26
Location : Lolitannia

View user profile http://holylolikingdom.net/

Back to top Go down

Re: Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by Zamrullah on Tue Dec 21, 2010 5:10 pm

emang apa sih masalahnya?
kalo orang nonton anime cuman buat cari inspirasi
atau cuman pingin have fun aja kan ga pa pa donk!
lagian tergantung orang yg nontonnya juga!
kalo yg nonton bejat sih.... ckckckckck

Zamrullah
Sensei
Sensei

Hope Seeker

Female Race : Soldier

Posts : 4290
Gold : 6633
Reputation : 4
Join date : 2010-07-12
Age : 20
Location : Bogor, Jawa Barat, Indonesia, Asia, Bumi, Galaxy Bima Sakti

View user profile

Back to top Go down

Re: Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by Sheratan on Tue Dec 21, 2010 5:24 pm

Berita lama ini...

Intinya sih kalau gak salah, kalau pemeran dalam animanga tersebut berusia 17+, maka ratingnya otomatis akan 17+, dan sebagainya. Di OMF pernah dibahas tapi saya lupa threadnya apa. Malas ngecek lagi.

Sheratan
Sensei
Sensei

Troll hunter, Mod hater.

Male Race : Pervert

Posts : 1848
Gold : 5454
Reputation : 6
Join date : 2010-06-21
Age : 18
Location : Behind my troll-jet.

View user profile

Back to top Go down

Re: Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by Kuro vi Lolitannia on Tue Dec 21, 2010 7:01 pm

Sheratan wrote:Berita lama ini...

Intinya sih kalau gak salah, kalau pemeran dalam animanga tersebut berusia 17+, maka ratingnya otomatis akan 17+, dan sebagainya. Di OMF pernah dibahas tapi saya lupa threadnya apa. Malas ngecek lagi.

"Saya dengar akhirnya disetujui, dan akan dimulai secara efektif mulai Juli tahun depan" beritahu Kuro.




「My Favorite Note is A Flat Minor」

Kuro vi Lolitannia
Ϫ The Emperors Ϫ
Ϫ The Emperors Ϫ

The Lolicon Fuhrer

Male Race : Geass User

Posts : 3235
Gold : 5596
Reputation : 39
Join date : 2010-04-14
Age : 26
Location : Lolitannia

View user profile http://holylolikingdom.net/

Back to top Go down

Re: Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by MoeSeeker on Wed Dec 22, 2010 3:42 am

Di Indonesia tidak berlaku kan? Dan wa sudah lebih dari 17 tahun umurnya..


"Things that you buy with money will eventually break. So, why don't try cherishing something else?"

Squiby:


MoeSeeker
Commander
Commander

Male Race : Pokemon

Posts : 863
Gold : 4359
Reputation : 1
Join date : 2010-08-15
Age : 27
Location : Moe's Realm.

View user profile

Back to top Go down

Re: Tokyo approves Youth Ordinal Bill

Post by Sponsored content Today at 10:19 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum